Sirupu z agáve se ne nadarmo říká také zlato mexických indiánů, protože se získává poměrně zdlouhavým procesem. Nejprve se nařezávají rostliny agáve, ze kterých se nechává “vyslzet“ jejich šťáva, kter
Čekankové slazení vhodné i pro děti je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším
Čekankový sirup Originál obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10–15× méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup. Čekankový sirup Originál lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dez
Med je pouze českého původu bez příměsí zahraničních medů, invertních sirupů a řepného cukru. Neobsahuje konzervanty, barviva, nebyl ředěn vodou a neprošel vysokotlakou filtrací. Složení: český květov
Erythritol 350 g Wolfberry je cukerný alkohol, který se vyskytuje přirozeně v některých druzích ovoce. Erythritol má nulový glykemický index (GI 0). Je tedy vhodný zejména pro diabetiky. Co je to Eryt
Ryzí horský med vzniká v nedotčených horských oblastech. Nektar z bohaté flóry dozrává v úlech v lahodný med, který je neskutečnou delikatesou. Výživové údaje na 100 g: Energie 1283 KJ/306 kcal
Tento jemný, ovocně aromatizovaný med je kulinářskou pochoutkou z panenské přírody na Kubě, kde se získává ze sladkého nektaru z různorodé vegetace divokých rostlin. Uchovávejte při pokojové teplotě.
Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy. Hnědá barva je důsledkem ponechání části melasy v krystalcích cukru. Muscovado je vynikající do čokoládových těst, perníků a ovocných
Tekuté slodidlo. Kapka sladí jako gram cukru. Složení: voda, steviol-glykosidy (z rostliny stévie), vitamín C, glycerol (rostlinného původu) Obsah: 30 ml Země původu: mim
Stevin stolní sladidlo 200 tbl Wolfberry. Bylinné sladidlo vyrobené z listů Stévie s 0% kalorií. Balení obsahuje 200 tablet a každá nahradí jednu malou kostku cukru. Rostlina stévie rebaudiana je pova
Sypký cukr krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů. Představuje zdravější a chutnější náhradu bílého řepné
Sypký cukr krystal z ostrova Mauritius. Má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů.
Světlý třtinový cukr z Paraguaye, družstva Manduvirá, z ekologického zemědělství. Družstvo cíleně pomáhá svým členům s obchodováním jejich cukru a dalších produktů, poskytuje programy pro finanční pod
Informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu se poraďte s lékařem.