Přírodní želatinový přípravek. Je průhledný, bez chuti a zápachu a zůstává tuhý i za vyšších teplot. Agar je součástí cukrárenských želé. Pomáhá vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, které při krájení dobře drží tvar.
Kypřící prášek přidáváme stejně jako vanilkový cukr do pudinků, koláčů, bábovek atd. Složení: kukuřičný škorb, vinný kámen 27%, hydrogenuhličitan sodný Hmotnost: 18 g Zem
Hrníčkový dortík je dezert, který je možno připravit za několik minut k servírování. Servíruje se ještě teplý. Charakter upečeného výrobku je mezi piškotem a suflé. Výhody: K přípravě těsta je zapo
Hrníčkový dortík je dezert, který je možno připravit za několik minut k servírování. Servíruje se ještě teplý. Charakter upečeného výrobku je mezi piškotem a suflé. Výhody: K přípravě těsta je zapo
Inulin je prebiotická rozpustná vláknina z kořene čekanky podporující trávení. Tento 100% rostlinný produkt může být přidáván do jakéhokoliv pokrmu či nápoje. Inulin lze použít jako přísadu například
Pektin 30 g Wolfberry je nenahraditelný želírovací prostředek. Silně želírující pektin se vyrábí z jablečného základu, kde je jeho obsah velmi vysoký. Pektiny hrají významnou roli při zavařování. Nemě
Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě. Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme asi 350 ml do varné nádoby. Přidáme 2 lžíc
Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě. Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme asi 350 ml do varné nádoby. Přidáme 2 lžíc
Informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu se poraďte s lékařem.