Amarant je rostlina u nás známá také pod názvem laskavec. Amarant je považován za jednu z nejvzácnějších rostlin. Oproti jiným obilovinám je bohatým zdrojem bílkovin. Amarantová mouka je vhodná zejmén
Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Je výjimečná svým složením i zajímavou chutí. Nabízíme ji z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské
Možno používat jako klasickou hrubou mouku – do různých těst, k vysypání pečících forem, apod. Složení: rýže Obsah: 400 g Země původu: Česká republika Výživo
Návod na použití: Používá se tam, kde není požadavek vysoké pojivosti, do moučníků z vařených obilovin, do placek a palačinek. Vhodná též na zahuštění omáček a polévek. Složení: kukuřičná mouka
Cizrnovou mouku výběrobou lze použít nejen k zahušťení omáček, ale také při obalování masa jako náhradu vaječné melanže. Návod na přípravu: do 70 ml studené vody vsypeme za sálého míchání 30 g mouky.
Jáhlová mouka nativní je vhodná k zahuštění, omáček, polévek, má vysoký obsah železa a vyvážený obsah minerálu. Složení: jáhly Obsah: 300 g Země původu: Česká republi
Mouku lze používat na zahuštění omáček,do palačinek, muffinů, sušenek, dobře váže vodu, je zdrojem rutinu prevence cévních nemocí. Lze s ní snadno nahradit vejce a lepek. Složení: pohanka
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohan
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanková mouka zvýrazn
Mouka z přirozeně bezlepkové obiloviny, vhodná k přidávání do směsí na pečení sladkého či slaného pečiva. Slzovka má spoustu příznivých vlastností pro náš organismus, jejich výčet ovšem zakazuje aktuá
Informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu se poraďte s lékařem.