Rýžový sirup jako sladilo se používá v teplé i studené kuchyni. Uplatnění najde při pečení dezertů nebo domácí granoly (křupavé zapečené müsli) a šmrnc dodá třeba snídaňové kaší. Rýžový sirup je díky světlé barvě také vhodný na slazení bílých krémů, například z kokosového mléka. Rýžový sirup patří mezi chutné alternativy bílého cukru, je ale méně sladký. Jeden šálek cukru nahradí asi 1 šálku rýžového sirupu. Při pečení je ale kvůli jeho konzistenci vhodné ubrat stejné množství jiné tekutiny, například dát do těsta méně mléka a oleje.
Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie: 1322 kJ/ 311 kcal; Tuky: 0,2 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy: 76,8 g; z toho cukry: 53,6 g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 0,5 g; Sůl: 0,1 g
Složení: 100% BIO rýžový sirup. Bez přidaných látek.
Alergeny: Bez alergenů
Skladování: Skladujte v suchu a temnu.
Země původu: Kambodža
Obsah: 400 ml/ 540 g
Uloženka (WE|DO) | 79,- Kč |
Kurýr na adresu | 109,- Kč |
Balík na poštu | 119,- Kč |
Platba na účet | zdarma |
Dobírka | 49,- Kč |
Doprava zdarma od 1500,- Kč |
Provozovatel: LetMessage s.r.o. Lábkova 15 318 00 Plzeň IČO: 29122783 DIČ: CZ29122783 | |
608 47 46 45 | |
bylinkuj@bylinkuj.cz |
Informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu se poraďte s lékařem. Výrobky označené BIO jsou pod kontrolou CZ-BIO-002.