Fazole adzuki Allnature jsou oblíbenou surovinou především v asijské kuchyni, dnes jsou již ale oblíbené po celém světě. Mají pozitivní vliv na zdraví, a to především činnost ledvin a hladinu špatného cholesterolu v krvi. Lze je přidávat do polévek, salátů či pomazánek. Před vařením je nutné je alespoň na 8 hodin namočit. Vařené fazole adzuki mají sladší ořechovou chuť. Jsou výborným zdrojem vlákniny, bílkovin, minerální látek a vitamínů skupiny B. Jsou velmi dobře stravitelné a zanechávají dlouho pocit sytosti. Proto jsou vhodné i během redukčních diet.
Použití: Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5–8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30–45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly.
Složení: Fazole adzuki. Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Obsah: 500 g
Země výroby: ČR
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1378 kJ/329 kcal
Tuky 1,2g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 63g
z toho cukry 3,1 g
Bílkoviny 20 g
Sůl 0,01 g
Uloženka (WE|DO) | 79,- Kč |
Kurýr na adresu | 109,- Kč |
Balík na poštu | 119,- Kč |
Platba na účet | zdarma |
Dobírka | 49,- Kč |
Doprava zdarma od 1500,- Kč |
Provozovatel: LetMessage s.r.o. Lábkova 15 318 00 Plzeň IČO: 29122783 DIČ: CZ29122783 | |
608 47 46 45 | |
bylinkuj@bylinkuj.cz |
Informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu se poraďte s lékařem. Výrobky označené BIO jsou pod kontrolou CZ-BIO-002.