Fazole mungo Allnature jsou původně indická surovina, která je dnes ovšem oblíbená po celém světě. Využívají se především v čínské a indické kuchyni. Uvařené jsou vhodné i jako příloha nebo se mohou přidávat do zeleninových polévek, salátů nebo do kuřecích masových směsí. Jsou velmi zdravé, neboť obsahují zdraví prospěšné látky jako bílkoviny, minerální látky v podobě vápníku, draslíku, železa či hořčíku. Můžeme je konzumovat i ve zdravější podobě, a to naklíčené. Před vařením je vhodné je na 10 – 12 hodin namočit a důkladně promýt.
Použití: Fazole předem namočte na cca 2–3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut, dokud nezměknou. Fazole mungo solte až po uvaření, předejdete tak jejich ztvrdnutí.
Složení: Fazole mungo. Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Obsah: 500 g
Země výroby: ČR
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1315 kJ/314 kcal
Tuky 1,2g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 42g
z toho cukry 2 g
Bílkoviny 24 g
Sůl 0,04 g
Uloženka (WE|DO) | 79,- Kč |
Kurýr na adresu | 109,- Kč |
Balík na poštu | 119,- Kč |
Platba na účet | zdarma |
Dobírka | 49,- Kč |
Doprava zdarma od 1500,- Kč |
Provozovatel: LetMessage s.r.o. Lábkova 15 318 00 Plzeň IČO: 29122783 DIČ: CZ29122783 | |
608 47 46 45 | |
bylinkuj@bylinkuj.cz |
Informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu se poraďte s lékařem. Výrobky označené BIO jsou pod kontrolou CZ-BIO-002.