+420 608 47 46 45
Pondělí - Pátek: 8:00 - 18:00
Přihlásit se nebo registrovat
Prázdný
Poštovné
Obch. podmínky
Blog

Heřmánek – kouzelník a zachránce

10.7.2017

Nenápadně působící kytička, která se na jaře tu a tam objeví mezi lučním kvítím a schovává se za větší ale podobné kopretiny. Někdy se odvážně vydá i do města a rozsvítí ostrůvky zeleně v betonové džungli. Tak to je přesně heřmánek. V léčitelství je stejně nenápadný a odvážný. V mé spíži má své čestné místo a často ho tam navštěvuji.


Zdroj: pixabay.com

Heřmánek na trávení

První, na koho si vzpomenu vždy, když mě trápí bolesti břicha, je právě heřmánek. Heřmánkový čaj je připravený raz dva. Balíček čaje je vždy cenové dostupný a ta investice stojí za to. Když to přeženu s babiččiným nedělním obědem, nebo mě přemůže chuť na sladké a můj žaludek z toho nemá nejlepší den, heřmánkový čaj mé trávení příjemně uklidní. Piji ho ať se z mého břicha ozývají jakékoli zvláštní zvuky a mám jakékoli trávicí potíže, a ještě mi nikdy nepřitížil. A jeden velký bonus navíc, je moc dobrý. Možná je to tím, kolik litrů už jsem ho vypila, ale pár bylinek jsem zkusila a heřmánkový čaj je, co se chutí týče, opravdu šampion.

Heřmánek pro ženy

Protože si u nás doma heřmánek hoví téměř neustále, našel své uplatnění i při jiných potížích. Když jsem naposledy moc dlouho seděla na studené zemi a začaly problémy s močovými cestami, zrovna jsem neměla po ruce žádný urologický čaj. Než jsem měla možnost zajít do lékárny, nasadila jsem znovu heřmánkový čaj. Tentokrát jsem ho pila ještě více než normálně, abych měla dostatek tekutin a spolu s dalšími opatřeními, mé problémy brzo ustoupily. Takže jako pomoc při problémech s močovým měchýřem, mohu vřele doporučit.

Stejně tak jsem ho využila při problémech s hormonální nerovnováhou. V době vysazení antikoncepce mi pomohl tělo trochu uklidnit a vše dostat do normálu.

Heřmánek zachránce

A jedna perlička závěrem. Když našemu králíkovi zčervenalo očičko a my nemohli jet ze dne na den k veterináři, omývala jsem mu ho párkrát denně heřmánkovým čajem a do dvou dnů bylo očičko zase v pořádku. Takže u nás heřmánek plní takovou úlohu zachránce. Když není doma to, co je zrovna potřeba, heřmánek to zastoupí, alespoň na přechodnou dobu. Na trávení je to ale číslo jedna.

Doprava

Uloženka (WE|DO)79,- Kč
Kurýr na adresu109,- Kč
Balík na poštu119,- Kč
 
Platba na účetzdarma
Dobírka49,- Kč
 
Doprava zdarma od 1500,- Kč

Kontakt

*Provozovatel:
LetMessage s.r.o.
Lábkova 15
318 00 Plzeň

IČO: 29122783
DIČ: CZ29122783
*608 47 46 45
*bylinkuj@bylinkuj.cz

Reference

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Bylinkuj.cz

Poznámka

Informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu se poraďte s lékařem. Výrobky označené BIO jsou pod kontrolou CZ-BIO-002.