Přírodní želatinový přípravek. Je průhledný, bez chuti a zápachu a zůstává tuhý i za vyšších teplot. Agar je součástí cukrárenských želé. Pomáhá vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, které při krájení dobře drží tvar.
Sirupu z agáve se ne nadarmo říká také zlato mexických indiánů, protože se získává poměrně zdlouhavým procesem. Nejprve se nařezávají rostliny agáve, ze kterých se nechává “vyslzet“ jejich šťáva, kter
Chléb ozdobený klíčky vojtěšky dostane jemně mátovou chuť. Výhonky jsou chutné, a můžete je doma vyklíčit a sklízet již po 24 hodinách! Jsou vynikajícím zdrojem energie, minerálů a vitamínů.
Originální svačinka, která vám rychle dodá energii a navíc je zdravá. Sušená dužnina aloe vera je proslazená cukrem a nakrájená na malé čtverečky. Velké tak akorát do pusy! Země původu: Mexi
Bonbóny, které mají sílu 21 alpských bylin. Jsou ochucené přírodním bylinným extraktem. Neobsahují umělá barviva. A aby nám chutnaly ještě více, je v nich cukr nahrazen sladidlem isomalt. Isomalt je v
Amarant je rostlina u nás známá také pod názvem laskavec. Amarant je považován za jednu z nejvzácnějších rostlin. Oproti jiným obilovinám je bohatým zdrojem bílkovin. Amarantová mouka je vhodná zejmén
Pro dobrou funkci dýchacího a trávicího systému. Složení: sladidlo: isomalt, aroma (anýzový olej, fenyklový olej), koncentráty (jablko, citrón, mořena barvířská) Nadměrná konzumace může vyvo
Aronie nebo také černý jeřáb, je vzdáleně příbuzná hrušni a jeřábům. Hodnotu jedlých černých plodů tvoří zejména vysoký obsah vitamínů a tříslovin. Aronie je také výborným zdrojem minerálních látek. S
Informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu se poraďte s lékařem.